Първоначално публикувано от trop4i
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
питане за мотор
Collapse
X
-
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеПодкрепям - който има информация по въпроса,нека хвърли малко светлина... Щото колегата ми обиколи сума сервизи със строшената турбина и навсякъде го отрязаха.Докато си купи ново - хиляда шестстотин и дребосък лева. Обяснението на един от спецовете по турбини в Пловдив е,че на тая турбина може да й се сложи ремонтен комплект,ако е хванат точния момент за това - т.е. преди шоуто с големия пушек. Аз обаче досега не познавам някой дето си проверява толкова редовно турбото, познавам предимно изпушили...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеТова за турбото на 136 коня,които го е казал е изрекъл голяма лъжа .....Турбо на 136 коня се рециклира без никакви проблеми!
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеПодкрепям - който има информация по въпроса,нека хвърли малко светлина... Щото колегата ми обиколи сума сервизи със строшената турбина и навсякъде го отрязаха.Докато си купи ново - хиляда шестстотин и дребосък лева. Обяснението на един от спецовете по турбини в Пловдив е,че на тая турбина може да й се сложи ремонтен комплект,ако е хванат точния момент за това - т.е. преди шоуто с големия пушек. Аз обаче досега не познавам някой дето си проверява толкова редовно турбото, познавам предимно изпушили...Last edited by popaay; d.m.y г., 12:27.
Comment
-
В платените обяви има обява за средното тяло на 136 ново около 600 лв.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72941Last edited by lordliness; d.m.y г., 19:21.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
То хубаво това,ама като е взело да трака,това означава,че оста на това тяло е избягало от центъра си и е наранило студената и топлата час!Айде студената част може да се пренебрегне а топлата?А и кой знае каква китайска стомана е,и после да ме боли глава.Взимаш втора употреба,гледаш луфтове и го слагаш.
П.П.Сега проверих фирмата и се оказах прав.
Company Name: Changzhou E&E Turbo-Power Co., Ltd.
Company Address: No. 166 Hangjiang West Road, New District, Changzhou, Jiangsu, China
City/Province: Changzhou/Jiangsu
Country/Region: China
Zip/Postal Code: 213125
Име На Фирмата: Чанжу E & E Turbo-Power Ко ООД
Адрес На Фирмата: № 166 Hangjiang West Road, област, Changzhou, Jiangsu, Китай
Град / Област: Чанжу / Jiangsu
Страна / Регион: Китай
Zip / Postal Code: 213125
Телефонен Номер: 86-519-85116586
Номер На Факс: 86-519-85156895
Мобилен: 86-15961108972
Лице За Контакт: Г-жа Джанг
Позиция: Мениджър
Катедра: Market отдел
Който иска нека рискува,аз не бих и помислил за такова нещо!!!Last edited by popaay; d.m.y г., 19:46.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВ платените обяви има обява за средното тяло на 136 ново около 600 лв.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72941...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщениеВзимаш втора употреба,гледаш луфтове и го слагаш.
по книгите пише, че ресурса на турбината е колкото на двигателя, но дали...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Търси JTDm 175 к.с. фейслифт, а от стария фейс най-добре 140/150 к.с. Иначе моторите са следните 1-ва генерация 136 к.с. , 2-ра 140/150 к.с. , 3-та ЖТД 140/150 к.с., ЖТДм 175/185 к.с . Това се води, макар че не съм виждал екземпляр с 185 к.с.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
Май 140/150 са по-добре, че са 10 клапанови. Освен това след ремап стават спокойно по 170-180 без да им се скъсява осезаемо живота.
Някой може ли да ме насочи за ремап на моя шестак на добра цена? Не искам някакви брутални коне и т.н.
Искам само малко аванс на запалването (най вече заради ГИ, който сложих) и евентуално някой нютон отгоре, че 2.5 много страда от липса на въртящ в ниските обороти за разлика от 3.0, а това при автомата е равно на сравнително тромав старт за конете й.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеМай 140/150 са по-добре, че са 10 клапанови. Освен това след ремап стават спокойно по 170-180 без да им се скъсява осезаемо живота.
Някой може ли да ме насочи за ремап на моя шестак на добра цена? Не искам някакви брутални коне и т.н.
Искам само малко аванс на запалването (най вече заради ГИ, който сложих) и евентуално някой нютон отгоре, че 2.5 много страда от липса на въртящ в ниските обороти за разлика от 3.0, а това при автомата е равно на сравнително тромав старт за конете й.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Върви си екстра колата
Явно не си карал либра 2.0 автомат, да видиш как не върви за 155 коня, ама хИч. Просто знам, че ще усетя например 10 нютона и 5-8 коня в ниските.
То по презумция 166 не е кола да "върви" в спортния смисъл на думата, но е осезаемо, как за разлика от либрата с автомата, дори с 4 човкека с много багаж и гориво не връща предавки и си поддържа скорост по баирите без да се налага да я газя и да връща предавки. На мен това ми стига, не съм от хората, които карат колите на предела, но колкото повече коне имаш, толкова по-лесно се кара леко и без газ колата, а аз това целя.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
Comment